Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Spaanse eendenrillette
- Ingrediënten:
- eendenbout, keukenzout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, venkelzaad en verse tijm
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gevogelte / paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Basisrecept uit Tajine:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Spice Wise:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit NAJAT:
Basisrecept uit California Dreamin':
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit De herenkookclub:
Recept van Oh my foodness: