Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Geroosterde witte vis en prei
- Ingrediënten:
- bacon, citroen, jonge preitjes, laurier, olijfolie, rozemarijn, tijm, witvisfilets, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Les Halles kookboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken: