Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Vitello tonnato
- Ingrediënten:
- ansjovis, bleekselderij, citroen, ei, kalfsbiefstuk, kalkoenborst, kappertjes, kruidnagel, laurier, peterselie, tonijn, ui, witte wijn, witte wijnazijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: