Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Garnalen en langoustines in court-bouillon
- Ingrediënten:
- garnalen, langoustines, laurier, spaanse peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit Portfolio:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Bijgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Made in Italy:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De Dikke van Dam: