596 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijnkipknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gele-spliterwtensoep met frankfurters

Ingrediënten:
citroensap, frankfurters, gele spliterwten, kippenbouillon, laurier, peper, plantaardige olie, runderbouillon, selderijblad, ui, wortel en zout

Keuken:
Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
eendenvet, garnituur voor elzasser zuurkool, grof zout, jeneverbessen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, riesling, ui, witte peper en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Witte bonenpuree

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde witte bonen, kippenbouillon, knoflook, laurier, tijm, water, witte peperkorrels en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pinda bravoe

Ingrediënten:
bakbanaan, bladselderij, gemberwortel, kippenbouillon, komijnpoeder, laurier, olie, pimentpoeder, pindakaas, rode peper, sjalot en tomaat

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Zuurkool met vis en beurre blanc

Ingrediënten:
beurre blanc, eendenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, ui, vis en garnituur, witte wijn en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / avondmaal uit Nigella Express:

Chowder met Aziatische aroma's

Ingrediënten:
aardappel, baby-maiskolfjes, foelie, garnalen, gerookte kabeljauwfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laurier, limoensap, maïskorrels, maldonzout, prei en rode chilipeper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bisque de crevettes

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, hollandse garnalen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, saffraan, steurgarnalen, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Uiensoep

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, jonge kaas, kerrie, kippenbouillon, knoflook, laurier, oud stokbrood, tijm, ui en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Palingspiesjes met waterkerssaus

Ingrediënten:
groene selderij, kippenbouillon, laurier, paling, peper, peterselie, sjalotjes, suiker, vetstof, visfumet, waterkers, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Zuppa de lenticchie - Linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, pancetta, peper, prei, rozemarijn, salie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...