Bijgerecht uit Italiaans koken:
Genuese aardappel bonenschotel
- Ingrediënten:
- aardappels, broodkruim, dille, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie en sperziebonen
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rozemarijn, slagroom, sperziebonen, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De pastabijbel:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept van Lekker Happen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: