426 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercourgetteeifruitgroentekaasknoflookmelkmozzarellaolijfolieoreganopeperpeterselietomaattomatenpureeuivleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Aubergine met kaas-roomsaus - gratin d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, brousse kaas, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Parmezaanse aubergines

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, bloem, boter, buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, pruimtomaten in blik en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:

Aubergine-parmigianasandwich

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, brood, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde gist, gedroogde oregano, tomaat, hard broodmeel, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht uit Veg!:

Aubergine parmigiana

Ingrediënten:
aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Ditalinitimbaal met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, ditalini, luganega-worst, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en provolone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Aubergine-pastataart

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde knoflookkruiden, macaroni, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, tomaat, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Aubergine Yoghurtmoussaka

Ingrediënten:
aardappelen, aubergines, feta, gedroogde oregano, griekse yoghurt, groentebouillonblokje, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, scharrelei, knoflook, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, basilicum, versgemalen zwarte peper, yoghurtsaus en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Aubergine Parmigiana

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, basilicum, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, tomatenblokjes uit blik, tomatensaus, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Bijgerecht uit Jamie's Italie:

Aubergine parmigiana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, broodkruim, buffelmozzarella, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, tomaat in blik, ui en wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, broodkruim, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, ui, venkel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine parmesan

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatensaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met Aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

aubergine- parmigiana

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, bloem, basilicum, eieren, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en passata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aubergine parmagiana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, broodkruim, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomaat uit blik, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Israëlische aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroensap, kaas, knoflook, peper, tomatensap, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Israëlisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Aubergine parmigiana

Ingrediënten:
aubergine, bloem, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata di pomodoro, peper, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Risotto met aubergine

Ingrediënten:
aubergines, boter, carnarolirijst, gele ui, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, sauvignon blanc, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
risotto
Haal meer recepten op...