Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeigroentebouillonkippenbouillonknoflookkorianderlauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliesuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Geroosterde rode ui met walnotensalsa

Ingrediënten:
bladpeterselieblaadjes, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, rodewijnazijn, rucola, walnoten, zachte geitenkaas, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Salade van pompoen & rode ui

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, komijn, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, pompoenpitten, rode uien, honing en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Biber ve domates dolmasi - Gevulde pepers en tomaten

Ingrediënten:
aardappelen, boter, droge rode wijn, groene pepers, kruizemunt, langkorrelrijst, mager rundgehakt, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree, ui, vleestomaat en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofpotje met gierst rode ui en mais

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, champignons, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gierst, groentebouillon, maïskorrels, peper, peterselie, rode ui, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:

Bladerdeeggebak met rode paprika & ovengebakken ui

Ingrediënten:
ei, feta, gemalen komijn, gemalen koriander, koriander, olijfolie, peterselie, rode paprika, roomboterbladerdeeg, tijm, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty 1 notitie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Salade van rode biet, sinaasappel en zwarte olijven

Ingrediënten:
handsinaasappel, oranjebloesemwater, peterselie, raapzaadolie, rode biet, rode ui, rode wijnazijn, roodlof, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamsfilet met pinda's, kokosmelk en salsa van rode ui

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, ciderazijn, citroensap, fijne kristalsuiker, gezouten pinda's, grof zeezout, kapperappeltjes, knoflook, kokosmelk, koriander, lamsfilet, olijfolie, peterselie, piquillopepers, rode chilipeper, rode ui, rozemarijn, sesamzaad, sumak en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Bijgerecht uit Nopi:

Groene salade met sumak, rode ui en piment

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, grof zeezout, mizuna, olijfolie, piment, rode ui, rucola, slablaadjes, sumak, valdespino sherryazijn, waterkers en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Tonijn met rode ui, tomaat en zoete azijn

Ingrediënten:
kerstomaat, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, spaanse judionbonen, tonijn, oregano, zeeduivel, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van artisjokken met gekonfijte tomaat en rode ui

Ingrediënten:
avocado, fleur de sel, gekonfijte tomaat, griekse basilicum, knoflook, olijfolie, paarse artisjok, peper, pijnboompitten, rode ui, rozemarijn, tijm, witte wijnazijn, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode poon met pompoen, zoete ui en gember

Ingrediënten:
flespompoen, gelatine, gember, honing, jeneverbessen, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode poonfilets, rode ui, rozemarijn, slagroom, tijm, vogelmuur, wasabipoeder, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Geroosterde flespompoen & rode ui met tahin & za'atar

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, flespompoen, knoflook, maldon zeezout, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, tahinpasta, za'atar en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...