Recept uit Elzas:
Tripes in Riesling
- Ingrediënten:
- bloem, crème fraîche, laurier, pens, peper, reuzel, riesling, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- varkensvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De gezonde Joodse keuken: