245 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigroentekaasknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeterselierozemarijnslagroomsperziebonenuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Boekweitpasta met aardappelen en kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Biber ve domates dolmasi - Gevulde pepers en tomaten

Ingrediënten:
aardappelen, boter, droge rode wijn, groene pepers, kruizemunt, langkorrelrijst, mager rundgehakt, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree, ui, vleestomaat en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwitserse ovenschotel met kaas en groente

Ingrediënten:
aardappel, asperge, boter, broccoli, cantal, cheddar, emmentaler, fontina, gruyère, maïzena, monterey jack kaas, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, spruiten, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch / kaas / ovenschotel
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Kapsalon met gehakt en zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappelen, cherrytomaatjes, kaas, ui, ijsbergsla, kidneybonen, knoflookpasta, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundergehakt, olijfolie, tacosaus, zout en zure room

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met nieuwe aardappels, sperziebonen en pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, groene bonen, groene olijven, harde geitenkaas, knoflook, munt, nieuwe aardappel, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pijnboompitten, sperziebonen, trofie, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...