Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Rakakat met kip en SUMAC
- Ingrediënten:
- bloem, brick, filodeeg, kaneel, kipfilet, olijfolie, uien, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruidnagel, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rode ui, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Smokey goodness:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Honey & co:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: