Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree
- Ingrediënten:
- barolo, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, peperkorrels, rode wijn, rosbief en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groente, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Elzas:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Avondmaal uit Home Made winter:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van I'm a foodie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Deutsche Küche:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Recept uit Elzas:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: