333 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencourgettedragoneieidooierknoflookkruidenmuntolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepijnboompittenrode uisjalottijmtomaatuivruchtensapwaterzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Paprikarolletjes met tonijn

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, olijfolie, rode chilipeper, rode paprika, tomaat, tonijn op olie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Zonnevis met sinaasappel, kruiden & roze peperkorrels

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dille, extra vierge-olijfolie, groene peperkorrels, knoflook, munt, roze peperkorrels, salie, sinaasappel, sinaasappelsap, visbouillon, zonnevisfilets, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fijnproeversalade

Ingrediënten:
aardappel, baby-uien, basilicum, citroensap, magere ham, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika's, slagroom, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Roze en groene salade

Ingrediënten:
avocado, basilicum, citroensap, extra vierge olijfolie, farfalle, garnaal, koriander, mayonaise, rode chilipeper, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Sperziebonen, nieuwe aardappels en olijven

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, groene bonen, knoflook, nieuwe aardappels, olijfolie, sperziebonen, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Vis met roerbakgroente

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, gemengde peper, groene tapenade, groentemix, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Zomersalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, buffelmozzarella, citroensap, extra vierge olijfolie, groene olijven, lente ui, penne, tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Zachte rundvleescurry met kokos en rijst

Ingrediënten:
bosui, citroensap, kokosmelk, magere runderlappen, peper, thaise basilicumpasta, verse basilicum, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / curry / vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Zoetzure kipspiesjes

Ingrediënten:
ananas, basilicum, citroensap, honing, kipfilet, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nopi:

Salade van kreeft, venkel en gegrilde druiven

Ingrediënten:
arak, basilicum, citroensap, dille, dragon, dukkah, grof zeezout, kreeft, olijfolie, ouzo, pernod, pitloze druiven, rode radijzen, roodlof, sambuca, sinaasappelsap, venkel, vers krabvlees, witlof, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Waldorfsalade met rijst

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gekookte ham, groene appel, ijsbergsla, mayonaise, rode appel, saffraandraadjes, verse basilicum, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, witte langkorrelrijst, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vlees / rijst
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastasalade met salami en olijven

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, conchiglie, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, gnocchi, knoflook, oregano, rode ui, salami, suiker, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van waterkers met pistache en oranjebloesem

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dille, dragonblad, koriander, olijfolie, oranjebloesemwater, pistachenoten, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...