Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Auberginebrugnets met room en rauwe ham
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergines, bladpeterselie, bloem, ei, melk, olie, olijfolie, peper, rauwe ham, room en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, eiwit, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: