Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Kalfslever met sjalotjes en azijn
- Ingrediënten:
- kalfslever, olijfolie, roomboter, sherryazijn, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroen, citroensap, ei, groente, kalfsvlees, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-12:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië: