Snack of tussendoortje uit Mavis kookt:
Gestoofde bakkeljauw
- Ingrediënten:
- bakkeljauw, knoflook, selderij, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Surinaams
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, bouillon, citroensap, courgette, gember, groente, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rijst, selderij, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Mavis kookt:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Familierecepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van Food en So Much More:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Food en So Much More:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Creative chef:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: