188 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterbroodcitroenraspeifruitkaasknoflookmelknootmuskaatnotenolijfoliepastapeperpeterseliepijnboompittentomaatuivleeswaterzout
zout en peperzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Cannelloni di ricotta con sugo di pomodoro

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, citroenrasp, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, parmigiano, pecorino, ricotta en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Draken staarten

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroen, groene asperges, groentebouillon, kaas, olijfolie, risottorijst, roomboter, sjalotjes en witte wijn

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:

Ploughman's lunch

Ingrediënten:
bolletje, branston-zuur, brood, cheddar, fruit, gedroogde ham, geitenkaas, kaas, mierikswortel, mosterd, piccalilly, stilton, vlees, worst en zuur uitje

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Freestyle lasagne

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, citroenrasp, kalamata olijf, knoflook, lasagnette, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, ricotta, rozemarijn, rundergehakt, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zoute kappertjes

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Gevulde inktvis met bruschetta

Ingrediënten:
basilicum, champignon, ciabattabrood, citroen, citroensap, half-om-halfgehakt, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijlinktvis, ricotta, sjalot, tomatenpuree en ui

Keuken:
Noord-Amerikaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / hartige hapjes / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Gnocchi met rucolaboter

Ingrediënten:
citroen, gnocchi, kaas, kappertjes, olie, peper, rucola, knoflook, boter en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Pistache8 Ham8 Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, fusilli, gerookte ham, ham, kaas, kerstomaat, knoflook, knoflook, noten, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pistachenoten, prei, tomaten, water, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Portobelloburgers met truffel-bonenpuree

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boerenkool, cannellinibonen, cheddar, citroen, edelgistvlokken, gruyère, hamburgerbroodjes, olijfolie, kaas, portobello, rode uien, tomaat, truffelolie en vloeibare honing

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Vis-b'stilla

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, filodeeg, gele paprika, olijf, rode paprika, groene paprika, kaas, knoflook, melk, mihoen, peper, peterselie, sambal, ui, witvisfilet, wortel, zeevruchten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...