Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Kolduny litewskie - Gevulde vleesnoedels
- Ingrediënten:
- bloem, ei, marjolein, peper, runderhaas, runderniervet, ui, vleesbouillon, water en zout
- Keuken:
- Litouws
- Soort:
- rundvlees / noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Okoko recepten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Patesserie:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Patesserie: