Recept uit Smaak van china:
Huaqi shen dun ruge - Jonge-duivensoep met ginseng
- Ingrediënten:
- droge sherry, gember, ginsengwortel, jonge duif, kippenbouillon, lente-ui, rijstwijn, sesamolie en witte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: