Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Potage au potiron - Pompoensoep
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, gruyère, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, pompoen, salie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!: