986 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbotercitroensapeikippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Muffins met wortel, appel en pecannoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen kaneel, granny smith, havermoutvlokken, honing, kokosvlokken, lichte basterdsuiker, pecannoten, pompoenpitten, sultanarozijnen, vanille-essence, wortels, zonnebloemolie, zonnebloempitten, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte wortelen met geitenkaas en wasabi-erwten

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, fleur de sel, franse sjalot, jonge geitenkaas, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paarse wortel, peper, steranijs, tijm, wasabi-erwten en waterkers

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lente-blanquette

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eierdooier, groene asperge, lente ui, mager kalfsvlees, margarine, nootmuskaat, salieblaadjes, slagroom, sugar snaps, vleesbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Ossenstraat

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, salie, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Piccalilly

Ingrediënten:
bloem, broccoli, gemberwortel, inmaakazijn, kerriepoeder, knoflook, koenjit, mosterdzaad, olie, paprika, suiker, ui en wortel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Worteltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, cakemeel, ei, gemalen kaneel, olijfolie, poedersuiker, roomkaas, soda, vanille-extract, walnoten, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gevulde scampi in een sesamjasje

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, eigeel, eiwit, gember, loempiavellen, peper, pijnboompitten, rijstwijn, scampi, sesamzaad, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Runderwangen bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bosui, bouquet garni, cognac, jeneverbes, kalfsfond, laurier, olie, rode wijn, runderwangen, spekreepjes en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Salmis van eend

Ingrediënten:
armagnac, bloem, bosui, boter, doorregen rookspek, eend, gevogeltebouillon, laurier, rode wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Haal meer recepten op...