315 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadoboterbroodcitroensapcourgettefruitgembergroenteknoflookkruidenlauriernotenolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstspinaziesuikeruivleeswaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, citroenschil, jeneverbes, kip, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peperkorrels, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroenrasp, crème fraîche, distelolie, doorregen spek, gedroogde pruimen, gemberpoeder, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, mierikswortel, mosterdpoeder, peper, peperkorrels, pimentkorrels, rode ui, rode wijn, sinaasappelsap, tomatenpuree, vossenbessen, wildfond, wildzwijnbout, wortel, zout en zwarte bessensap

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kalbsragout mit syrischem Spinatknödel / Kalfsragout met Syrische spinazienoedels

Ingrediënten:
citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, mild chilipoeder, olie, prei, ras el hanout, room, spinazienoedels, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kalfsvlees / noedels
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Altrömische Kalbshaxe auf Kartoffelpuree mit Peterselie und Minze / Oud-Romeinse kalfsschenkel op aardappelpuree met peterselie en munt

Ingrediënten:
aardappelpuree, citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschenkel, kaneelstokje, kappertjes, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rinderschulter mit Granatapfel-Mandel-Sauce / Gesmoorde runderschouder met granaatappel-amandelsaus

Ingrediënten:
boter, brandewijn, citroenschil, gember, geroosterde amandelsnippers, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilipoeder, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, uitgebeende runderschouder, wortel, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Karper in dillesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, dille, karper, kruidnagel, laurier, peperkorrels, room, selderijknol, suiker, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Salade van wortelgroenten met labneh

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, fijne kristalsuiker, koolrabi, koriander, labneh, munt, olijfolie, rode biet, selderijknol, sherryazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Selle de lotte Rivièra

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, citroen, kabeljauwfilet, laurier, peper, peterselie, prei, room, selderij, selderijknol, ui, venkelknol, visgraten, witte wijn, wortel, zeeduivelmoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

De lekkerste coleslaw van wintergroenten

Ingrediënten:
biet, citroen, extra vierge olijfolie, mosterd, raap, radijzen, rode kool, rode ui, selderijknol, sjalot, tuinkruiden, venkelknol, witte kool, wortel, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Balik çorbasi - Vissoep

Ingrediënten:
aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Haal meer recepten op...