Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, gist, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje / basisrecept uit A little bite of Beddington: