Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends: