Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, groente, kaneel, kikkererwten, knoflook, komkommer, kool, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peterselie, specerijen, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I'm a foodie: