Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, bloemkool, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, rijst, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Made in Italy:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: