488 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroccolicitroensapgroentekaasknoflookkoolkruidenmelkolieolijfoliepaprikapeperpeterseliesuikertomaatuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Bijgerecht uit Crumbles en gratins:

Gratin met paarse bloemkool

Ingrediënten:
boter, eierdooier, paarse bloemkool, parmezaanse kaas, peper, quatre épices, slagroom en speculaaskruiden

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Eiersalade met bloemkool en kerrie

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, bloemkool, citroenen, dragon, eieren, griekse yoghurt, komijnzaad, mayonaise, milde kerriepoeder en ui

Soort:
Gegaarde groenten
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

'Bloemkool-couscous' met kipfilet

Ingrediënten:
amandelen, babyspinazie, bloemkool, eieren, feta, gemberpoeder, paddestoel, ghee, kerriepoeder, kipfilet, kokosolie, paprika, rode currypasta, tamari, knoflook en ui

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Nasi goreng met bloemkool en komkommer

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, boter, ei, garnalen, groene spaanse peper, kipfilet, kippenvlees, knoflook, komkommer, krulpeterselie, noorse garnalen, rijst, rode spaanse peper, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Gefrituurde bloemkool en tamarindedipsaus met munt

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bloemkool, chilivlokken, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, panko, peterselie, tamarindepasta, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...