821 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbloembotercitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Pompoen-wortelgratin

Ingrediënten:
knoflook, peper, peterselie, pittige kaas, pompoen, slagroom, worteltjes, zonnebloemolie, zout en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / voorgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Pompoensoep

Ingrediënten:
bouillon, knoflook, korianderzaad, kruidnoten, olijfolie, oregano, pompoen, slagroom en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Hazenbout met cranberrycompote

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, cranberrycompote, hazenbouten, mosterd, peper, slagroom, tl geraspte citroenschil, verse tijm, wildfond, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Prei-perentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gemalen komijn, grove mosterd, olie, peer, peper, prei, slagroom, verse geitenkaas en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pittige spinazie en aardappels

Ingrediënten:
aardappels, garam masala, gember, knoflook, kokosroom, koolzaadolie, rode chilipeper, slagroom, spinazie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Aardperentaart met snijbiet

Ingrediënten:
aardperen, citroen, crème fraîche, ei, feta, knoflook, korstdeeg, olijfolie, peper, plantaardige olie, rozemarijn, slagroom, snijbiet en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser taart - tarte flambée

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner uit Wrap 'n roll:

Involtini met tomaten en aubergines

Ingrediënten:
aubergine, diepvriesspinazie, fontina, gedroogde tomaat, gerookte ham, kalfsschnitzel, nootmuskaat, olijfolie, oregano, slagroom, smeltkaas, tomaat, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kipterrine met ham en paprikasaus

Ingrediënten:
augurk, droge vermout, eiwit, gekookte ham, kipfilet, kippenbouillonblokje, koffieroom, peper, rode paprika, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Broccoli-timbaaltjes

Ingrediënten:
broccoli, ei, hazelnoten, nootmuskaat, olie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Fazant met port

Ingrediënten:
boter, citroensap, fazanthen, olijfolie, paprikapoeder, peper, port, slagroom en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Konijn in cider - lapin au cidre

Ingrediënten:
boleten, boter, calvados, crème fraîche, doorregen spek, droge cider, eierdooier, konijn, konijnenlever, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Haal meer recepten op...