Recept uit De pastabijbel:
Spaghetti met eieren, spek room
- Ingrediënten:
- crème fraîche, ei, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / lunch uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: