145 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnicognacdroge witte wijnjeneverbesknoflookkonijnkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepatrijspeperrode wijnrozemarijnsuikertijmtomaatuiwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kwartelstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kwartel, olijfolie, pancetta, sjalot, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijzen in hete azijn

Ingrediënten:
bouquet garni, kippenbouillonblokje, olijfolie, patrijs, ui, witte wijn, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haas met kastanjes

Ingrediënten:
droge sherry, haas, kastanjes, rodewijnazijn, ui, verse tijm, worstvlees, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijs met sinaasappel

Ingrediënten:
bloem, kippenbouillonblokje, olijfolie, patrijs, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Patrijzen in roomsaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bouquet garni, citroensap, koffieroom, olijfolie, patrijs, peper, ui, vleesextract, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Eend met sinaasappel tweede versie

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, curaçao, eendenlever, jonge eend, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, sjalot, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebraden hert of ree uit de pan

Ingrediënten:
boter, bouillon, cognac, hert, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, pruimedanten, ree, rozijnen, sjalot, suiker, ui, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met pruimedanten

Ingrediënten:
bier, bouquet garni, bruine rietsuiker, chocolade, knoflook, konijn, prei, pruimedant, scherpe mosterd, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde kwartels

Ingrediënten:
bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde haas - lièvre en cabessal

Ingrediënten:
armagnac, buikspek, cahors-wijn, droge rode wijn, ei, haas, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, oud brood, pancetta, peper, prosciutto, rauwe ham, sjalot, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met ramboetans en kerrie djawa- saus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, goela djawa, jong konijn, kerrie djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, ramboetan, sambal oelek, tam konijn, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Cinghiale in umido - Gestoofd wildzwijn

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, cayennepeper, knoflook, kruidnagel, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, tomatenblokjes, ui, wildzwijnschouder en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Konijnenstoof & dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, haas, kippenbouillonblokje, konijn, maïsmeel, olijfolie, rozemarijn, salie, ui, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Wildzwijngebraad - jabalí en salsa

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, rode wijn, ui, verse tijm, vleestomaat, wild zwijn lende, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

Gestoofd hert

Ingrediënten:
hertenpoulet, jeneverbes, laurier, rettich, roseval aardappel, rozemarijn, ui en winterpeen

Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...