40 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbleekselderijbloemboekweitmeelbotercayennepepercitroensapcrème fraîcheeigerookte zalmkabeljauwknoflookolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomsuikeruivisbouillonvolle melkzonnebloemoliezoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

'Chowder' van gerookte schelvis

Ingrediënten:
aardappel, ei, gerookte schelvisfilet, laurier, olie, peterselie, slagroom, tijm, ui, venkelknol, visbouillon, volle melk en witbrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:

Little gems met green goddess-dressing

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, cornichons, crème fraîche, dragon, dragonazijn, extra vierge-olijfolie, lente-ui, little gem, melk en peterselie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Blini's

Ingrediënten:
ei, foreleitjes, gerookte zalm, kaviaar, melk, pannenkoekmix, poffertjesmix, zalmeitjes, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Blini´s met gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gerookte zalm, instantgist, melk, verse dille, versgemalen zwarte peper en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Soep van gerookte makreel

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, engelse mosterd, gerookte makreel, melk, peterselie, room, spekreepjes, tabasco, ui en visbouillon

Soort:
vlees / soep/bouillon / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zalm-uiensalade

Ingrediënten:
kookroom, melk, olijfolie, peper, peterselie, pistachenoten, rode ui, sinaasappelsap, sla, zalmfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Paddenstoelensoep Met Sherry En Viskuit In Preinestjes

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bieslook, cantharellen, champignons, droge sherry, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, maïzena, melk, bakolie, frituurolie, paddenstoelen, preien, slagroom, tarwebloem, viskuit, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Venkel, Kerrie En Saffraan

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilivlokken, dille, maïzena, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, melk, olijfolie, saffraan, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, citroensap, venkelknol, kruiden, visbouillon, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

"Cuxhaven" haring

Ingrediënten:
appel, augurk, cayennepeper, karnemelk, mayonaise, mosterd, paprikapoeder, suiker, ui, witte wijn, zout, zoute haring en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis