156 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereifruitgroenteknoflooknootmuskaatnotenolijfoliepaneermeelpeperpeterselieslagroomtijmuivisvleeswaterzadenzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pizzoccheri met kool

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, bloem, boekweitmeel, boter, ei, kaas, knoflook, melk, parmezaanse kaas, salie, groene kool en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Coxinhas encantadas

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, broodkruim, ei, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pecorino, plantaardige olie, tijm en ui

Keuken:
Braziliaans / Italiaans
Soort:
hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelpuree met eieren

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Franse groentesoep

Ingrediënten:
bloemige aardappels, groentebouillontablet, melk, olijfolie extra vergine, parmigiano reggiano, pruimtomaten, uien, oregano, versgemalen zwarte peper, winterpeen en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappelpuree uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, rauwe ham, verse gemengde kruiden, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gegratineerde champignons

Ingrediënten:
aardappelpureepoeder, boter, champignon, citroensap, kaas, melk, nootmuskaat, paneermeel, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Soufflé van boetweitpasta - pizzoccheri

Ingrediënten:
aardappel, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, pittige kaas, savooiekool, tarwebloem, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Aardappelgratin met paprika

Ingrediënten:
basilicum, boter, groene peper, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, room, tomatensap, ui en vastkokende aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Boerenkool met ham en champignons

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, boter, champignon, gekookte ham, kaas, melk, paprikapoeder, peper, ui, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...