151 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapcrème fraîchedragondroge witte wijneieidooiergroentebouillongruyèrekippenbouillonknoflooklente-uinootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreislagroomtijmuiwaterwitte peperzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude soep van groene tuinkruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eidooier, gedroogde dragon, kervel, lente-ui, melk, peterselie, prei, rijst, sjalot, slagroom, water, waterkers, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Hartige oliebollen

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, frituurvet, gist, melk, parmezaanse kaas en sjalot

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 toevoegingen aan Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Ingrediënten:
amandelen, amarant, appel, bakpoeder, bieslook, bladgroente, bloem, cranberry, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogd fruit, hazelnoot, knoflook, kool, lente ui, melk, mierikswortel, neutrale olie, noten, pecannoot, peper, pindakaas, room, sjalot, slagroom, snijbiet, sojasaus, spinazie, tijm, walnoten, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte sprot

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte sprot, melk, sjalot, suiker, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Blini´s met gerookte vis

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, droge gist, ei, gerookte zalm, melk, palingfilet, sjalot, suiker en verse dille

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Creamy Beetroot and Potatogratin with Wild Mushrooms - Romige biet met aardappelgratin en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, cantharellen, dille, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, grote parasolzwam, hete mosterd, honingzwam, karwijzaad, kastanjeboleet, keizeramaniet, lichte room, melk, mierikswortelsaus, oesterzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, plantaardige olie, shii-takes, sjalot, ui, voorgekookte bietjes, voorjaarspronkridder, weidechampignon, weidekringzwammen, wijnazijn, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Pools / Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Meer-in-de-pan met kerrie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, halfvolle melk, havermoutpap, kerriepoeder, lente ui, neutrale olie, peper, raita, room, ui, yoghurtsaus en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de poisson - Vissoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gepocheerde scholfilet, gepocheerde tongfilet, gruyère, lente-ui, melk, mousseline-sabayonsaus, peper, sjalot, slagroom, visvocht en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-empanada's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kipgehakt, melk, peper, perzik, ui, zout en zure room

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...