Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Rode mul met couscoussaus & aardappelmousseline
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, couscous, kippenfond, koriander, melk, olie, olijf, pompoen, rabarber, ras el hanout, rode mul, room, suiker en verveinethee
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, crème fraîche, druivenpitolie, ei, eidooier, eiwit, groentebouillon, karnemelk, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Espumas & Mousses:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Noma:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept uit Ons bakboek:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.: