Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Gerstebrood - ohraleipä
- Ingrediënten:
- gerstemeel, gist, melk, tarwemeel en zout
- Keuken:
- Europees / Fins
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: