720 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroenraspeieidooiergedroogde gistinstantgistkaneelkrentenkristalsuikerolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikerrumslagroomsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Kaneelbroodjes met geroosterde hazelnoten

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, blauwe rozijnen, droge gist, ei, gele rozijnen, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, volle melk, water, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Hazelnotenspeltbrood

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, bruine basterdsuiker, droge gist, hazelnootolie, karnemelk, speltmeel, tarwebloem en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Brood

Ingrediënten:
gedroogde gist, gedroogde meloenpitten, karnemelk, rogge volkorenbloem, tarwe volkorenbloem, water, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Sterbroodjes met honing en anijs

Ingrediënten:
droge gist, rietsuiker, roomboter, tarwebloem, vloeibare honing, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Speltbroodjes met havervlokken en honing

Ingrediënten:
droge gist, havermoutvlokken, honing, roomboter, speltbloem, speltmeel, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Beignets à la cannelle

Ingrediënten:
citroenen, eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kaneelpoeder, koolzaadolie, kristalsuiker, tafelzout, vanille-extract, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:

Zoete hoorntjes

Ingrediënten:
droge gist, eieren, bloem, zout, melkpoeder, melk, olie, roomboter en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse aux olives

Ingrediënten:
fleur de sel, bloem, gedroogde gist, groene olijven, water, olijfolie, tafelzout, tijm, volle melk, water en zoutvlokken

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gefrituurde pancetta-balletjes

Ingrediënten:
durumbloem, gedroogde gist, olijfolie, pancetta, plantaardige olie, reuzel, venkelzaad, gist, volle melk en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets / varkensvlees
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Miniblini's met kaviaar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, gist, imitatiekaviaar, kaviaar, melk, suiker, verse dille, verse kervel, zout en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Blauschimmelkäse - Blauwschimmelkaas

Ingrediënten:
blauwschimmelcultuur, calciumchloride, fijn zeezout, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, volle melk en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Abrikozen Kruimelvlaai

Ingrediënten:
abrikozen, banketbakkersroom, bloem, droge gist, ei, boter, melk, paneermeel, zout en suiker

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Paasbrood - easter bread

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, boter, droge gist, ei, gemalen mahlepi, gemalen weichselkersenpitten, melk, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Grieks / Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Zonnepittenbrood met sinaasappel

Ingrediënten:
droge gist, ei, roomboter, tarwebloem, volle melk, zonnebloempitten en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Grissini

Ingrediënten:
boter, fijn zout, gist, melk, parmezaanse kaas en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Lichtbruine bolletjes

Ingrediënten:
droge gist, roomboter, suiker, tarwebloem, volkorenmeel, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Kleffe Klaas

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, ei, gedroogde gist, gerookt spek, katenspek, melk, rozijnen, stroop, suiker, gist en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...