70 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederboterbramencitroendeegeieidooiereiwitfijne kristalsuikerfruitkaneelkarnemelkkristalsuikerpure chocoladeroomslagroomsuikertaartbodemvolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Amandel-frambozengebak

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, frambozenjam, kristalsuiker, maïzena, melk, suiker, vanillearoma, vanille-essence en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Chocoladecustard

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, eidooier, maïzena, melk, pure chocolade en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Recept uit Elke zondag heerlijk taart:

Framboosaalbesspeculaas

Ingrediënten:
aalbessen, amandel, amandelextract, bloem, boter, deeg, eidooier, frambozen, boter, maïzena, melk, poedersuiker, room, suiker, taart, taartbodem, tafelsuiker, volle melk, vruchten, melk en zanddeeg

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Rozijnenbroodjes

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, maïzena, meel t65, melk, patentbloem t45, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Riz-condé

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, frambozenpuree, gelatine, kristalsuiker, maïzena, melk, risottorijst, slagroom, suikersiroop, vanillestokje en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Diner / nagerecht uit Smokey goodness:

Gegrilde donuts

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bruine rum, donuts, eidooier, espresso, gecondenseerde melk, gerookt ontbijtspek, kaneelstokje, kardemompeul, kruidnagel, kruidnagels, maïzena, melk, pecannoten, pimentkorrels, slagroom, steranijs, suiker, vanillestokje en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Zwitserse broodjes

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, maïzena, melk, patentbloem t45, room, suiker en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / chocolade
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Eierkoeken

Ingrediënten:
ammonium, bloem, eidooier, ei, maïzena, melk, roomboter, suiker en vanillesuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Recept uit Elke zondag heerlijk taart:

Bosbeskaneel

Ingrediënten:
bloem, bosbessen, deeg, fruit, kaneel, kruimeldeeg, maïzena, maïzena, melk, suiker, taart, taartbodem, tafelsuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:

Limburgse kersenvlaai

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, basterdsuiker, bloem, droge gist, kersen uit blik, maïzena, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Zoet bittertje

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, boter, dextrose, gammel dansk-bitter, gedroogde bosbessen, glucosestroop, invertsuiker, iota, klaverzuring, magere melk, mager melkpoeder, maïzena, melk, melkpoeder, room, roomijsstabilisator, suiker en zout

Soort:
zoet / zoete hapjes / vegetarisch / zuivel
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Schoenlapperstaart met gemengde bosvruchten

Ingrediënten:
amandelmeel, appel, bakpoeder, bosvruchten, boter, fijne havervlokken, fijne kristalsuiker, kaneel, karnemelk, maïzena, suiker, volkorenbloem en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Soesjestaart

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eidooier, eieren, bloem, maïzena, zout, melk, pure chocolade, roomboter, roomboterbladerdeeg, sinaasappel, sinaasappelmarmelade, slagroom, zout, suiker, vanillestokje en water

Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Appeltaart

Ingrediënten:
bloem, boter, calvados, citroen, eidooier, golden delicious, korstdeeg, maïzena, melk en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / diner / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Abrikozenplaatkoek

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, bloem, boter, honing, maïzena, melk, nootmuskaat, piment, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vruchtenvlaai

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boysenbes, bramen, citroenrasp, citroensap, framboos, karnemelk, kersen, maïzena, nectarine, ongezouten roomboter, perzik, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Clafoutis met wortel en framboos

Ingrediënten:
bloem, citroensap, citroenverbena, citroenzest, ei, gember, gevulde frambozen, kaneel, maïzena, melk, suiker, wortel en yoghurt

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...