Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsblanquette met worteltjes
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, room, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: