240 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemkoolbotercitroensapcourgettefruitgroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperspecerijentijmtomaatvetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelsalade met kruiden

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, dille, kervel, mosterdvinaigrette, oregano, peterselie, rozemarijn, salie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Oud-Hollands schorsenerenpannetje

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bonenkruid, boter, bouillon, champignon, kruidnagel, laurier, oregano, peterselie, rozemarijn, rundergehakt, salie, schorseneer, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, courgette, diepvrieserwtjes, doorregen spek, kippenbouillon, kippenpoten, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, stellette, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gestoofd hertenvlees met jeneverbessen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillonblokje, stoofvlees, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Minestrone Voor Kouwe Klauwen

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladkool, bleekselderij, chilivlokken, citroensap, groene kool, groentebouillon, knoflook, korte pasta, laurier, olijfolie, peper, peterselie, raapje, rode wijnazijn, rozemarijn, tomaat in blik, ui, wortel, zout en zwarte linzen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Lenteja Asunción - Asuns linzen met varkensvlees

Ingrediënten:
aardappel, adobo-marinade, bakchorizo, citroensap, groene paprika, knoflook, laurier, olijfolie, pardinalinzen, peterselie, prei, puylinzen, rozemarijn, tijm, tomatensofrito, ui, varkensribbetjes, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Ontbijt / brunch / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Huevos rotos

Ingrediënten:
aardappel, ei, chorizo, groene paprika, knoflook, olijfolie, pimentón dulce, rode paprika, scharrelei, spaanse ui, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

13 smaakmakers voor vegaburgers

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bataat, bladgroente, broccoli, cayennepeper, chilipeper, chilipoeder, chilivlokken, citroenschil, courgette, dille, dragon, gemberpoeder, gerookt-paprikapoeder, granen, kardemompoeder, kerrie, kervel, ketchup, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoenschil, marjolein, miso, munt, oregano, paddenstoel, peterselie, pompoenpitten, rozemarijn, salsa, sesamzaad, sinaasappelschil, sojasaus, tijm, tomatenpuree, ui en zonnebloempitten

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / mosterd
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Pastırmalı patates

Ingrediënten:
bladpeterselie, aardappel, lente-ui, olijfolie, pastrami, rozemarijn, citroensap, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geitenbout voor pasen - cosciotto pasquale

Ingrediënten:
geitenbout, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, peper, uitjes, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Geglaceerde ham - erwtenpuree - lentegroen - mosterd

Ingrediënten:
aardappel, bospeentjes, boter, colman's mosterd, dille, erwten, gele spliterwten, kruidnagels, laurier, marmelade, peper, peperkorrels, peterselie, pronkbonen, scharrelachterham, tuinbonen, ui, venkel, kruiden, witte ui en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Biparmentier

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, brood, extra vergine olijfolie, groene olijven, groentebouillon, nootmuskaat, pompoen, prei, room, salie, sjalot en tuinkruiden

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde octopus

Ingrediënten:
brandewijn, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, nieuwe aardappel, octopus, olijfolie, paprikapoeder, pruimtomaten, rode ui, sla, stokbrood, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, visbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kabeljauw met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroenkruid, courgette, droge witte wijn, frituurvet, groene kruiden, grof zeezout, kabeljauwfilet met huid, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peper, peterselie, rozemarijn, spaanse peper, tijm, tomaten, tomatensap, ui, vastkokende aardappels en zoete paprika

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis
Haal meer recepten op...