188 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentelaurierolieolijfoliepeperpreirozemarijntomaatuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan moussaka met aubergine, zoete aardappel, seitan en cashewroom

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, aubergines, bechamelsaus, beenderen, olijfolie, tomaat in blik, cacao, citroen, citroenen, eiwitten, fleur de sel, fruit, gehakt, water, kaneel, knoflook, water, kokosbloesemsuiker, kruiden, olie, paprikapoeder, peterselie, saffraan, seitan, tarwe, knoflook, tomaat, tomatenblokjes, ui, uien, vet, zoete aardappel, zoete aardappels, zout en 
zout en peper

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Confit Sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, eendenbout, eendenorganen, eendenvet, ganzenvet, knoflook, laurier, peper, peterselie, reuzel, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Eenvoudige, thuis gekookte boontjes

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, extra vierge olijfolie, gedroogde bonen, kerstomaat, knoflook, laurier, peper, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, zout en zuurdesembrood

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pommes sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, boter, eendenvet, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Aardappelknotjes

Ingrediënten:
aardappel, frituurolie, fromage blanc, knoflook, peper, bladpeterselie, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Pasta met zoete rode uien

Ingrediënten:
aardappel, boter, fusilli, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rode ui, spaghetti, tijm en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stoofpot van gerst en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, paddenstoelen, parelgort, peper, peterselie, tijm, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Broccoli-ardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, broccoli, emmentaler, knoflook, olie, peterselie, peterseliewortel, prei, tijm, tomaten, ui en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Haal meer recepten op...