Recept uit Trattoria:
Raviolikussentjes met aardappel en mozzarella
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, tijm en verse pasta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, eidooier, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Trattoria:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De liefde van de man ...:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Okoko recepten:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Lovemyfood.nl: