Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Gesauteerde jakobsschelpen - sautéed scallops
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, citroen, jakobsschelpen, peper, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, courgette, dille, dragon, fruit, knoflook, kruiden, mayonaise, munt, olie, olijfolie, room, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Picknick / lunch / buffet uit Love your lunch:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades: