Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren
- Ingrediënten:
- gedroogde munt, lamsgehakt, olie, peper, peterselie, rijst, ui, water, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, basmatirijst, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, droge witte wijn, ei, gekookte ham, groene paprika, groentebouillon, hamvet, knoflook, koriander, melk, olie, olijfolie, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van 88 Food:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: