Recept uit Margriet kookboek:
Champignonsaus
- Ingrediënten:
- boter, champignon, crème fraîche, maïzena, margarine, peterselie, sjalot, slagroom en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: