546 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercitroensapdragondroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpreitijmuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Champignonsaus

Ingrediënten:
boter, champignon, crème fraîche, maïzena, margarine, peterselie, sjalot, slagroom en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselieroomsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, halfvolle room, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Kappertjessaus met sjalotjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, kappertje, magere room, milde mosterd, peterselie, sjalot, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Thousand islands-dressing

Ingrediënten:
augurk, ei, gedroogde abrikozen, mayonaise, paprika, paprikapoeder, peterselie, sjalot, slagroom en tomatenketchup

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Terrine de campagne

Ingrediënten:
bardeerspek, doorregen rookspek, ei, knoflook, peper, peterselie, quatre épices, rode wijn, rum, sjalot, slagroom, varkenslever, varkensnek en vetspek

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerde peterselieroomsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, halfvolle room, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:

Garnalentaart

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, champignons, ei, hollandse garnalen, sjalot, slagroom en visfond

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Garnalenragout

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Mosselen in Wijn- en roomsaus - mouclade

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kerriepoeder, laurierblad, mosselen, muscadet, sjalot, slagroom, verse peterselie en verse tijm

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Londonderrysoep

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, peterselie, rode peper, roomboter, sjalot en slagroom

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Haal meer recepten op...