Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Pens en voet van schaap "Marseille"
- Ingrediënten:
- knoflook, mager spek, olie, peterselie, prei, schaapspens, schaapspoot, tomaat, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De herenkookclub:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Lunch uit Hoe te eten:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: