Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: