Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Avgolemono
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, eidooier, kippenbouillon, langkorrelrijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Simpel:
Recept uit Simpel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: