348 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroencitroensapeidooierknoflookkruidenmelknootmuskaatoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperplantaardige olietijmuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Empadinhas

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, ei, extra vergine olijfolie, groene olijven, palmhart en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kruidenspätzle

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, melk, olijfolie en bladpeterselie

Soort:
sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle met knoflooksmaak

Ingrediënten:
00-bloem, aubergine, bladpeterselie, bliktomaat, bloem, durumbloem, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:

Kroketten van flageoletbonen met miso & zoete aardappel

Ingrediënten:
bloem, ei, flageoletbonen, groentebouillontablet, olie, paneermeel, peterselie, rode miso, zoete aardappel, zonnebloemolie en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hartverwarmende kalkoenstoof

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, ei, kalkoenborst, kippenbouillon, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, peterselie, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Fish and chips met tartaar

Ingrediënten:
augurk, bloem, ei, eierdooier, frietaardappel, kappertjes, mayonaise, olie, peterselie, pils, schelvisfilet en zilveruitjes

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Kipkroketten

Ingrediënten:
bleekselderijblaadjes, bloem, boter, citroen, ei, gedroogd broodkruim, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui en tomaat

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Bloemkoolbeignets met komijn en limoenyoghurt

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossentong met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, bloem, ei, extra vierge-olijfolie, ossentong, panko, peterseliestelen, plantaardige olie, roodlof, ui, witlof, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Courgetteflensjes

Ingrediënten:
bloem, courgette, ei, feta, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Kushari al forno

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, ei, feta, gemalen komijn, tomaat, groentebouillonblokje, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, munt, olijfolie, pasta, peterselie, puylinzen, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, venkelzaad, zongedroogde tomatenpuree en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Amarant-wortelschijven

Ingrediënten:
amarant, bergkaas, bloem, ei, groentefond, hazelnoot, olie, peterselie, sesamzaad, ui, witte peper en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Casônsèi uit Val Camonica

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, ei, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, snijbiet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Volkorenravioli met doperwten

Ingrediënten:
00-bloem, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, doperwt, ei, hazelnoten, olijfolie, parmezaanse kaas, ui en volkorenmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rijstballetjes uit Palermo

Ingrediënten:
bloem, ei, harde pecorino, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, risottorijst, rundergehakt, salsa di pomodoro alla napoletana, zachte caciocavallo en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Krabballetjes met salsa

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broodkruim, cayennepeper, citroen, ei, extra vierge olijfolie, krabvlees, peterselie, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:

Maïscakejes met rode biet-appelsalade

Ingrediënten:
bakpoeder, banaansjalot, basilicum, basilicumcress, bieten, bloem, boter, citroensap, diepvriesmaiskorrels, dragon, ei, feta, gemalen komijnzaad, granny smith, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, maiskolven, olijfolie, peterselie, selderijzaad, valdespino sherryazijn, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bleekselderij, bloem, citroenschil, droge vermout, droge witte wijn, ei, gedroogde chilivlokken, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, kokkels, mosselen, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rodemulfilets, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, venusschelpen, volle melk en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bietenschnitzel

Ingrediënten:
bieten, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...