Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen: