Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Eenvoudige vissoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, foelie, melk, peterselie, tijm, ui, vis, water, wijting, witte peperkorrels, wortel en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, suiker, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: