Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Aardappeltortelli met cognac
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, cognac, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas en ricotta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, aubergine, bloem, bloemige aardappelen, boter, eidooier, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, slagroom, specerijen, spinazie, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: